Om Elefanten i rommet podcast

Elefanten i rommet podcast startet sommeren 2021 ut av samtaler og ideer fra en gjeng kamerater i Oslo.

«Elefanten i rommet» er en podcast hvor vi forsøker å utforske livets mangfold og mysterier sammen med tenkende mennesker, men også utforske det som driver og bor i disse menneskene. Som navnet på podcasten antyder har vi som mål å utfordre vedtatte sannheter som kanskje ikke alle er fullt så sanne allikevel, noe historien bekrefter igjen og igjen. I prosessen ønsker vi å utvikle oss og vokse sammen med våre lyttere.

Podcast trenden som vi kjenner den idag startet i all hovedsak i desember 2009 med første episode av The Joe Rogan Experience. Deretter startet London Real i 2011, og podcast fenomenet har vokst i popularitet siden. Idag finnes det tusenvis av podcaster som omhandler alle tenkelige temaer.

Podcasting som platform og format er et unikt redskap for å uttrykke seg, med podcasting kan man komme i kontakt med mennesker som deler interesser, mål og verdier på en måte som tidligere ikke var mulig. Podcasting gjør det mulig med langformat samtaler hvor man kan bruke så lang tid man ønsker på å utforske tanker, ideer og meninger. Elefanten I Rommet podcast formes som følge av våre samtaler og nye ideer.