#23 Monica Rongve – Wim Hof metode instruktør

Monica Rongve er gjest hos Elefanten i rommet podcast. Monica er utdannet Helse og treningsterapeut fra Norges Idrettshøyskole, og hun har studert 3 år Innerlife terapi (livsveiledning og psykisk massasje). I 2018 tok hun instruktørutdanningen innen Wim Hof metoden. Monica forteller at hun brenner for, og anser det som sin sjelsoppgave, å hjelpe mennesker med finne frem til livskraften og til å finne indre ro. I denne samtalen snakker vi om hennes bakgrunn og hva som har bidratt til hennes personlig vekst og utvikling. Vi tar for oss tema som åndelighet, bevissthet, dagens teknologi og samfunn med mer.

Lær mer om Monica på hennes nettside og sosiale medier:
Nettside
Facebook
Instagram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *