#13 Eivind Figenschau Skjellum – Reclaim your inner Throne

Hør episoden på Spotify
Se episoden på YouTube

Eivind Figenschau Skjellum er en leder innenfor moderne mannsarbeid og grunnleggeren av Reclaim your inner Throne. I dette arbeidet leder herr Figenschau Skjellum og hans team menn igjennom en metodisk prosess som hjelper dem å leve bedre liv; for seg selv, for sine partnere og familier, og for verden for øvrig.

I sitt eget liv har Eivind gått igjennom kraftige prosesser som har ført han til det fjerne østen, det amerikanske kontinent, og igjennom sykdom og møte med døden, på sin jakt og søken etter gode svar. Dette har han funnet. Han har tatt med seg sine innsikter og erfaringer tilbake fra både de indre og ytre reisene han har vært på, disse har utviklet seg til det han arbeider med i dag: Reclaim your inner Throne.

I denne samtalen snakker vi om vår egen opplevelse i en mannegruppe dagen før podkasten ble spilt inn, Eivinds historie og selvutviklingsarbeid, autentisk kommunikasjon, «nice guy»-syndromet og hvordan mannen og kvinnens roller har endret seg med tiden. 

Lær mer om herr Figenschau Skjellum sitt arbeid her
www.inner-throne.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *