#12 Dr. Andreas Wahl Blomkvist – Ulovlig medisin

Hør episoden på Spotify
Se episoden på YouTube

Lege Andreas Wahl Blomkvist er forfatter av boken Ulovlig medisin. I boken tar han for seg de historiske, politiske og medisinske aspektene ved psykedeliske stoffer, MDMA, ketamin og cannabis. I denne episoden snakker vi om hva disse stoffene er, hva man bør passe på, og trygg bruk. Vi snakker om potensialet disse stoffene innehar når de brukes innenfor terapautiske rammer. Ved hjelp av disse stoffene har mange mennesker blitt hjulpet ut av dype depresjoner, post traumatisk stress lidelse og andre psykiske lidelser, hvor tradisjonell terapi ikke har strukket til. På grunn av stigmatisering og regulering som følge av kulturelle og politiske hendelser fra 1960 til 1980-tallet har disse stoffene blitt utelatt fra forskning og medisinsk bruk i lang tid, dette har nå endret seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *