#6 Viggo Venn: Klovn og gentleman

Hør episoden på Spotify her

Vi møter Viggo Venn, internasjonal klovn extraordinaire utdannet fra det fineste parisiske klovneakademi, til en samtale om latterens mysterier. Vi diskuterer den sagnomsuste franske humorlæreren Philippe Gaulier, arbeidsmetoder, Viggos klovneworkshop (som Knut med glede deltok i), jobben som sykehusklovn og mer.

Viggo opptrer mye på Nieu Scene i Oslo, der episoden også ble spilt inn, men han er ofte å finne på scener i London og andre steder i det store utland også. Han har en unik humorstil som ofte trollbinder et publikum som forventer seg tradisjonell standup.

Viggo er dessuten en del av komiduoen Zach & Viggo, se noen av videoene deres her: http://www.zachandviggo.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *